Sociale huurwoningen in de wijk Lindetuin

In Zuidpolder komt de nieuwe woonwijk Lindetuin. Het wordt een wijk met veel groen, voldoende ruimte om te spelen en elkaar te ontmoeten. De Alliantie bouwt hier twintig sociale huurwoningen aan het Van Essenpad, ideaal voor starters, singles en kleine gezinnen.

De woningen hebben 3 verdiepingen. Op de begane grond is de keuken en woonkamer. Op de eerste verdieping vindt u de badkamer en 2 slaapkamers. Op de zolder is ruimte voor eventueel een bed/bureau of bergruimte.

Voorrang aan woningzoekenden met een binding aan Eemnes

De woningen worden met voorrang toegewezen aan woningzoekenden met een binding aan de gemeente Eemnes die aan de voorwaarden voldoen. Heeft u een binding met de gemeente Eemnes? Het is heel belangrijk dat u dit goed aangeeft in uw inschrijving van DAK Eemvallei.

Vragen?

Heeft u vragen over de toewijzingscriteria? Dan zijn de Wooncoaches van de Alliantie beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

U kunt contact opnemen via:

Advertentie en oplevering

De verwachting is dat de woningen begin september 2024 worden opgeleverd. Vanaf 20 juni 2024 worden de woningen geadverteerd op de site DAK Eemvallei. Houd DAK Eemvallei dus goed in de gaten. Voor meer informatie kijkt u op: www.de-alliantie.nl/ik-huur/projecten/amersfoort/van-essenpad-in-eemnes

Van Essenpad in Eemnes _ de Alliantie