Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Sociaal Wijkteam Eemnes

Krijgt u steeds meer moeite met dagelijkse dingen zoals het huishouden doen, traplopen of fietsen? Bent u eenzaam of zit u niet zo lekker in uw vel? Het Sociaal Wijkteam Eemnes is er voor vragen of problemen waar u zelf niet uitkomt. Maar ook wanneer u zich zorgen maakt over een ander. Samen met bewoners kijken wij hoe problemen opgelost kunnen worden en of familie, vrienden of buren hierbij kunnen helpen.

Voor wie zijn we er?

Iedereen in Eemnes die er alleen niet meer uitkomt en ondersteuning nodig heeft kan een beroep doen op het Sociaal Wijkteam. Wij zijn er voor u, maar ook voor uw familieleden, buren of vrienden. Er is in het bijzonder extra aandacht voor (kwetsbare) ouderen, hun mantelzorgers en vrijwilligers.

Samenwerken

Het Sociaal Wijkteam bestaat uit wijkverpleegkundigen en een sociaal werker. Wij werken samen met verschillende partners, zoals huisartsen en de gemeente. Maar ook met maatschappelijk werkers, verpleegkundigen, winkeliers, wijkagenten, woningbouwverenigingen, fysiotherapeuten en de diaconie van kerken.

Contact

Het Sociaal Wijkteam Eemnes luistert, verbindt en helpt bij het zoeken naar oplossingen.

  • E-mail: sociaalwijkteam@eemnes.nl
  • Telefoon: 035 - 303 46 06 (dinsdag t/m donderdag tussen 09.00 en 16.00 uur)
  • Inloopspreekuur: elke dinsdag 16.00 tot 17.00 uur in De Hilt, Hasselaarlaan 1C Eemnes

Let op!
Het tijdstip van het inloopspreekuur is eind januari 2019 gewijzigd. Voortaan kunt u elke dinsdag om 16.00 uur langskomen (in plaats van 13.00 uur).