Corona

Gebiedsmanager Eemnes

Heeft u ideeën, initiatieven of zorgen over wat zich afspeelt in uw buurt? Neem dan contact op met de gebiedsmanager Eemnes.

Foto van gebiedsmanager Like van der Ham

Sinds september 2018 is Like van der Ham gebiedsmanager voor de gemeente Eemnes. Daarmee vormt zij de oren en ogen van de gemeente. En is zij de schakel tussen bewoners en de gemeentelijke organisatie. Like bezoekt regelmatig verschillende buurten in de gemeente om zo goed mogelijk te signaleren wat er speelt. Als inwoner kunt u bij haar terecht met creatieve ideeën en initiatieven. Maar ook met zorgen over zaken waarbij de gemeente een rol zou kunnen spelen.

Brede blik op leefbaarheid en veiligheid

Like richt zich op de leefbaarheid en veiligheid (geen spoedeisende veiligheidszaken) in de buurten. Als gebiedsmanager bekijkt ze een situatie altijd vanuit een brede blik. Zij bespreekt de punten met bewoners, organisaties en collega’s in de gemeente. Want een probleem of een vraagstuk staat nooit op zichzelf, vaak spelen er ook andere thema’s die er mee te maken hebben. Door de verschillende thema’s in een straat, wijk of gebied te verbinden kunnen deze in een keer efficiënt aangepakt worden door de gemeente.

Contact

Handige links

  • Heeft u een klacht of opmerking over de openbare buitenruimte (bijvoorbeeld over tegels die los zitten of over afval op straat)? Maak dan een melding via Meldpunt Openbare Ruimte
  • Wilt u gebruik maken van een van de subsidies? Bekijk dan de webpagina Subsidies
  • Heeft u ondersteuning nodig voor uzelf of iemand anders? Neem dan contact op met het Sociaal Wijkteam Eemnes