Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Rampenbestrijding

De gemeente Eemnes valt onder de Veiligheidsregio Utrecht.

In deze veiligheidsregio wordt samengewerkt door de gemeenten in de regio, de brandweer, de geneeskundige hulpverlening, de politie en het Openbaar Ministerie. In voorbereiding op en tijdens een ramp of crisis wordt door deze verschillende disciplines samengewerkt en fungeren zij als crisisbeheersingsorganisatie. Kijk voor meer informatie op de website van Veiligheidsregio Utrecht.

NL-Alert

Via NL-Alert informeert de overheid u over een noodsituatie in uw directe omgeving. U krijgt dan een bericht op uw mobiele telefoon. In dit bericht staat wat er aan de hand is en wat u het beste kunt doen. NL-Alert is een extra alarmmiddel.