Informatieavond 6 februari

Op 6 februari 2019 organiseerde de gemeente samen met de stichting Huis van Eemnes en de bibliotheek Gooi en meer een informatieavond.

Drie onderwerpen werden toegelicht: Interieurontwerp voor het Huis van Eemnes, ontwerp van de Buitenruimte rondom het Huis van Eemnes, de activiteiten van de Stichting Huis van Eemnes en de Bibliotheek Gooi en meer. De activiteiten vallen binnen de thema’s welzijn & participatie, sport & recreatie, educatie, cultuur, informatie & advies, facilitair & horeca. De programmaraad denkt na over de programmering. Aanwezigen die ideeën hadden voor de activiteiten of initiatieven voor het Huis van Eemnes konden dat achterlaten.

De ontwikkeling en realisatie van het Huis van Eemnes gaan voortvarend. Op 6 februari waren circa 80 bezoekers die zich lieten bijpraten over de drie onderwerpen. Ook was er nog ruimte om het ontwerp van de kruising Fazantenhof-Noordersingel te bekijken. Op de website van het Huis van Eemnes  vindt u de presentaties terug en de tekeningen en sfeerimpressies.

Buitenruimte

Schets buitenruimte

Schets gehele buitenruimte
Schetsen uit presentatie 6 februari. Kijk voor meer afbeeldingen en tekeningen op huisvaneemnes.nl

Interieur

Interieur schets

Tweede interieur schets
Schetsen uit presentatie 6 februari. Kijk voor meer afbeeldingen en tekeningen over het interieur op huisvaneemnes.nl