Maatregelen vanwege coronavirus

• Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Houd het groen binnen de perken

Takken en hagen vanuit tuinen die te ver over de openbare weg hangen kunnen voor overlast en gevaarlijke situaties zorgen. Onder het motto ‘Houd het groen binnen de perken’ vraagt de gemeente daarom aandacht voor het snoeien van overhangend groen. Want niemand wil dat er onoverzichtelijke situaties ontstaan voor schoolgaande kinderen, voetgangers en fietsers.

Ook voor brandweer-, politie-, en ambulancediensten moeten trottoirs en wegen overzichtelijke, toegankelijk en veilig blijven.

Laten we samen onze gemeente leefbaar en veilig houden. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Handige informatie:

Logo Overhangend Groen