Sport- en Vrijwilligersavond

In samenwerking met het gemeentebestuur organiseert het Comité Eemnesser Koeien Trofee jaarlijks de Sport- en Vrijwilligersavond. In 2019 is de bijeenkomst op vrijdag 20 september in het Huis van Eemnes.

Eemnesser Koeien Trofee en Eemnesser Koetje

Tijdens deze avond worden sporters en vrijwilligers in de schijnwerpers gezet voor hun maatschappelijke bijdrage of een bijdrage op sportief gebied. Een sportieve prestatie of een organisatorische bijdrage staan hierbij centraal. Zowel volwassenen als jongeren maken kans op één van de trofeeën. Volwassenen komen in aanmerking voor de Eemnesser Koeien Trofee, jongeren maken kans op het Eemnesser Koetje. In samenwerking met het gemeentebestuur worden de trofeeën uitgereikt.

Iemand opgeven voor de koeientrofee

Zonder kandidaten natuurlijk geen uitreiking. Weet u iemand die het verdient om in de schijnwerpers te staan voor zijn of haar bijdrage? Stuur dan vóór 24 augustus 2019 een duidelijke motivatie, onder vermelding van kandidaatstelling Koeientrofee, per e-mail (bestuurssecretariaat@eemnes.nl) of per brief naar:

Gemeente Eemnes
T.a.v. Bestuurssecretariaat
Postbus 71
3755 ZH Eemnes

U kunt ook het aanmeldingsformulier invullen en insturen.

Verenigingen en vrijwilligersorganisaties ontvangen een gezamenlijke brief van de gemeente en het Comité Eemnesser Koeientrofee, met daarbij een formulier om kandidaten aan te melden.