Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Sticker reclamedrukwerk

Als u geen ongeadresseerd reclamedrukwerk wilt ontvangen, kunt u een sticker op uw brievenbus plakken. Deze sticker kunt u gratis ophalen bij de receptie van het gemeentehuis.

NEE-NEE of NEE-JA sticker

U kunt kiezen uit 2 stickers: een NEE-NEE sticker, waarmee u aangeeft geen ongeadresseerd reclamedrukwerk en geen huis-aan-huisbladen te willen ontvangen. En een NEE-JA sticker, waarmee u aangeeft wel de huis-aan-huisbladen te willen ontvangen, maar geen ongeadresseerd reclamedrukwerk.

Opnemen in register

Wanneer u geen commerciële boodschappen wil ontvangen, kunt u zich laten opnemen in het ontdubbelregister van Stichting Infofilter (bel-me-niet register). Hier kunt u aangeven geen commerciële post en of telefoontjes meer te willen ontvangen. U kunt zich ook telefonisch afmelden op telefoonnummer: 0900 – 666 10 00.