Lunchpauzeconcert: pianist Arnaud Rosdorff

Zet dit in mijn agenda

Datum
donderdag 21 februari, 2019 van 12:30 tot 13:15
Locatie
BEL Combinatie, Zuidersingel 5 Eemnes
Pianist Arnaud Rosdorff brengt tijdens het lunchpauzeconcert 2 Impromptus van Schubert, de Sonate nr 8 Pathétique van Beethoven en 2 Ballades van Chopin ten gehore. Arnaud Rosdorff kreeg zijn pianolessen van Daniel van Zweden en Gerard Hengeveld. Nadat hij diverse jeugdconcoursen had gewonnen, studeerde hij verder bij Jan Wijn en Danielle Dechenne aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam, waar hij in 1992 het diploma Docerend Musicus behaalde. In 1994 nam hij deel aan een Chopin Masterclass bij de Poolse pianiste Barbara Grajewska. In 1996 behaalde hij het diploma Uitvoerend Musicus bij de Roemeense pianist/componist Alexander Hrisanide.

Arnaud speelde in verschillende beroepsorkesten, o.a. het Koninklijk Concertgebouw Orkest, Holland Symphonia en Opera Spanga. Sinds 2000 speelt hij in het tango-orkest ‘Piazzo ensemble‘, waarmee hij twee cd's maakte. Met het ‘Stravinsky pianokwartet‘ trad hij op in Muziekcentrum Vredenburg Utrecht, de Doelen Rotterdam en onlangs in het Pianola Museum Amsterdam met de ‘Sacre du Printemps‘ voor vier piano's.

Het concert begint om 12:30 uur en is afgelopen rond 13:15 uur. De zaal gaat open om 12.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 10 euro inclusief een broodje en koffie. Reserveren kan op de site www.scarbomusica.nl, via een mail aan info@scarbomusica.nl of bellen met 035-5380827.
 
Arnaud Rosdorff