Gemeentegids

De gemeentegids Eemnes 2019 geeft een goed beeld van wat Eemnes allemaal te bieden heeft en staat vol praktische informatie.

De Gemeentegids App

Uw gemeentegids is ook als gratis app in de Google Play Store te vinden. Onder de naam Gemeentegids App zijn 1,9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, met bijbehorende informatie, altijd en overal te raadplegen. U kunt de gevonden gegevens doorsturen naar een e-mailadres, naar social media (Twitter, Facebook enzovoorts) of onder 'Favorieten' opslaan om ze de volgende keer nóg sneller te vinden.

Digitale gemeentegids SmartMap

Akse Media levert tevens een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke digitale gemeentegids, de SmartMap. Ook kunt u de gemeentegids in verschillende alternatieve leesvormen bestellen, zoals in grootletterboek, als Daisy-cd rom en zelfs in braille. U bestelt deze eenvoudig via http://eemnes.smartmap.nl/toegankelijk of bel naar Akse Media, telefoonnummer: 0223 - 66 88 77.

Voor zowel de gedrukte als de digitale gemeentegids geldt dat ze tot stand gekomen zijn dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wij willen hiervoor onze hartelijke dank uitspreken.

Wijzigingen

Wijzigingen voor de gemeentegids kunt u rechtstreeks doorgeven aan de uitgever Akse Media, via dit e-mailadres, onder vermelding van 'gemeentegids Eemnes', of door te bellen naar 0223 - 67 30 10. Ook kunt u de bon achterin de gemeentegids gebruiken of uw wijzigingen doorgeven via de digitale gemeentegids