Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Bezoekers

Terras

Terras

Nieuws

(Accordion ingeklapt)

Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Eemnes. Als gemeente volgen en hanteren wij de landelijke richtlijnen van het RIVM.
Lees meer over 'Informatie coronavirus'

(Accordion ingeklapt)

Het kabinet heeft aanvullende maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Iedereen moet zich daar aan houden. Overtreding van de regels is strafbaar. Er is op 27 maar...
Lees meer over '27 maart 16.00 uur: Noodverordening Veiligheidsregio Utrecht'

(Accordion ingeklapt)

Heeft u het al gemerkt? Op de hoek Goyergracht Noord/Stachouwerweg vindt u sinds kort een picknickplaats en een informatiebord.
Lees meer over 'Picknickplaats en informatiebord'

(Accordion ingeklapt)

Vorig jaar startte Eemnes met de Lokale Energie Faciliteit (LEF). LEF maakt het mogelijk om lokaal opgewekte, duurzame energie ook lokaal te gebruiken.
Lees meer over 'Voortgang project Lokale Energie Faciliteit'

(Accordion ingeklapt)

In Zuidpolder Eemnes is een nieuw type hondenverbods- en hondenuitlaatbordje geplaatst, in combinatie met een bijenhotel in de houten palen.
Lees meer over 'Bijenvriendelijke informatieborden in Zuidpolder Eemnes'