Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Picknickplaats en informatiebord

Heeft u het al gemerkt? Op de hoek Goyergracht Noord/Stachouwerweg vindt u sinds kort een picknickplaats en een informatiebord.

Het informatiebord is ontworpen door de gemeente in samenwerking met de Historische Kring Eemnes. Op het bord leest u informatie over de geschiedenis van het gebied. Ga vooral eens kijken! 

Aanleiding

In 2017 heeft de gemeenteraad van Eemnes een zogeheten kernrandvisie voor de Goyergracht vastgesteld. Een kernrandzone, waartoe het gebied rond de Goyergracht wordt gerekend, is een overgangsgebied tussen de bebouwde kern en het landelijk gebied. De kernrandvisie beschrijft op welke manier overheid en eigenaren samen de kwaliteit van de Goyergracht en omgeving verbeteren. Deze picknickplaats met informatiebord is daarvan een resultaat. Bekijk de kernrandvisie.

Opening locatie

Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus is er geen officiële opening/onthulling. De locatie is vanaf heden dan ook in gebruik. 

Picknickplaats met informatiebord