Ook in 2019 weer Eemnesser Koeien trofeeën uitgereikt

Vrijdag 20 september 2019 zijn de Eemnesser Koeien trofeeën weer uitgereikt. Dit jaar gingen deze in de categorie Individuen naar Wim Jongmans, in de categorie Groepen naar K.P.J. (Zeskamp organisatie) en naar de jeugdteams van SV Eemnes Meisjes MO13-1, Jongens JO13-1 en Jongens JO17-3.

Dit jaar zijn een zestien tal groepen en individuen in het zonnetje gezet die door de Eemnesser bevolking of door de Eemnesser verenigingen en stichtingen voorgedragen vanwege hun maatschappelijke prestatie of vanwege hun sportieve verdiensten in het afgelopen jaar. Voor de pauze ontvingen zij hiervoor uit handen van Burgemeester Van Benthem een oorkonde met kalfje.

In de categorie volwassenen individueel zijn voorgedragen: Wim Jongmans, Carel Jungerling, Gijs Niesing, Frits Roskamp, Willem Rozenberg, Rob Scheffer, Adriaan Schotsman, Alie van Waayen, Toon Wortel en Ciska Wotlinski. In de categorie Groepen Jeugd zijn van de SV Eemnes voorgedragen de teams Jongens JO13-1, Jongens JO17-3 en Meisjes MO13-1, en in de categorie Groepen Volwassenen KPJ Zeskamp organisatie, het Repair Café Eemnes en Voleem Dames 1.

Na de pauze werden de Eemnesser Koeien uitgereikt. Tot het laatst was het spannend wie in de prijzen zou vallen. Uiteindelijk won Wim Jongmans de Eemnesser Koe en kregen de andere genomineerden de zogenaamde Kunstkoe.
Bij de groepen ontving K.P.J. (Zeskamp) de Eemnesser Koe en Voleem Dames 1 de Kunstkoe. In de categorie jeugd ontvingen de jeugdteams van SV Eemnes Meisjes MO13-1, Jongens JO13-1 en Jongens JO17-3 gezamenlijk het Eemnesser Koetje.

De Sport- en Vrijwilligersavond werd dit jaar omlijst met een optreden van Yara Beeks, winnares van  E-factor 2019, en van popkoor Dijksound. Rond 22.30 uur werd de spetterende avond afgesloten.

Volgend jaar, september 2020, staat de Sport- en Vrijwilligersavond wederom op de planning. Via de website van de Eemnesser Koeientrofee kunt u vanaf nu al voordragen. Meer informatie: https://www.eemnesserkoeientrofee.nl/aanmeldingsformulier/

Hopelijk overtreft het aantal voordrachten in 2020 het geweldig aantal van 2019.

Winnaars Eemnesser Koetje: SV Eemnes Meisjes MO13-1, Jongens JO13-1 en Jongens JO17-3