Kinderzomerspektakeldagen

Op donderdag 30 augustus en vrijdag 31 augustus, de laatste twee dagen van de zomervakantie, vinden traditiegetrouw de kinderzomerspektakeldagen plaats.

Opgeven kan vanaf eind juni via de website van De Hilt. Begin juli valt de uitgebreide folder van De Hilt op de deurmat, met alle informatie over de zomerspektakeldagen.

De gemeente Eemnes en de organisator van de kinderzomerspektakeldagen, Stichting Huis van Eemnes (De Hilt), willen deze leuke activiteit toegankelijk maken voor alle kinderen uit Eemnes in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar, zodat ieder kind van die leeftijd de zomervakantie op deze gezellige manier kan afsluiten!

Heeft u kinderen in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar die voorgaande jaren door financiële redenen niet konden meedoen? Neem dan contact op met de schooldirecteur van uw kind. Dankzij een samenwerking tussen de gemeente, basisscholen en Stichting Huis van Eemnes (De Hilt) is er geld beschikbaar gesteld en kunnen wij u helpen zodat uw kind dit jaar wel mee kan doen.