Jeugd aan Zet in Eemnes

Gemeente Eemnes doet mee aan het programma Jeugd aan zet. Jeugd aan zet is bedoeld om jongeren tussen de 12 en 18 jaar te activeren om iets te betekenen voor een ander tijdens deze coronacrisis. Eemnes roept jongeren op om een aantal dagen te helpen met het organiseren van (sport)activiteiten voor de jeugd. Zoals helpen bij sportactiviteiten van de beweegcoaches of bij activiteiten van de KPJ (jongerenvereniging Eemnes).

Samen met beweegcoaches ga je aan de slag door sportactiviteiten aan te bieden voor kinderen. Je denkt mee, helpt met het opbouwen en afbouwen van de sportinstuif. Je helpt één week mee op maandag, dinsdag en donderdag. In totaal gaat het om een inzet van 24 uur. Na afloop van jouw inzet ontvang je als dank een cadeaubon van 50 euro, waarmee je onze lokale ondernemers ondersteunt. Wat krijg je nog meer? Een gratis EHBO-cursus met diploma, een sportshirt en natuurlijk een onvergetelijke ervaring! De sportinstuiven starten in de week van 6 juli en vinden 6 weken lang plaats (tot 17 augustus).

Ben je erbij de komende zomer?

Geef je zo snel mogelijk op bij het bestuurssecretariaat van Eemnes, door te mailen: bestuurssecretariaat@eemnes.nl Vermeld daarbij in ieder geval: je naam, leeftijd, telefoonnummer en in welke week je beschikbaar bent (week 28 t/m 33). Ook vinden we het leuk om te weten wat je zelf met sport hebt en waarom je wilt helpen. Hopelijk zien we je deze zomer! De activiteiten van de jongerenvereniging Eemnes worden nog voorbereid, houd daarvoor onze website in de gaten.