Gratis proefles Walking Football

Mist u die mooie momenten op het voetbalveld? Die typische kleedkamerhumor en die gezellige ‘derde helft’? U voelde zich sterk en fit. Overtollige kilo’s verdwenen en slecht slapen was voorbij. Krijgt u alweer zin in een potje voetbal, maar wilt u het nu iets rustiger aandoen? Volg dan een proefles Walking Football.

Verantwoord voetballen

Walking Football, de term zegt het al, is voetballen terwijl je wandelt. Deze nieuwe voetbalvorm bewijst dat voetbal niet snel hoeft te gaan om het leuk te hebben en gezond bezig te zijn. Het hanteert dezelfde regels als het reguliere voetbal, maar met een aantal uitzonderingen. Belangrijkste regel is dat rennen niet is toegestaan. Je speelt op een klein veld, in teams van zes tegen zes. Er is geen buitenspel en er zijn geen keepers. Deze spelregels houden de fysieke belasting van de sport laag, waardoor blessures nauwelijks voorkomen. Ook helpt de begeleiding van een beweegcoach in het verantwoord bewegen.

Er zijn uitgebreidere regels, maar daar gaan we soepel mee om. Want bij Walking Football gaat het vooral om lekker bezig zijn. Dat je het gezellig hebt en nieuwe mensen leert kennen. Na afloop is er dan ook altijd tijd voor een kop koffie en wat lekkers.

Iedere woensdag van 10.30 tot 11.30 uur

Walking Football wordt aangeboden door voetbalvereniging S.V. Eemnes. Vanaf 16 januari kunt u elke woensdag een les volgen op de velden aan de Noordersingel 6. Van 10.30 tot 11.30 uur en onder begeleiding van beweegcoach Jur Maatman.

Aanmelden

Bent u vijftig jaar of ouder en wilt u een balletje hooghouden zonder het risico op blessures? Meldt u zich aan via www.sveemnes.nl Of mail voor meer informatie naar info@sveemnes.nl
Maak eerst gebruik van de twee gratis proeflessen en kijk of het wat voor u is.

logo Sportief en Gezond