Fotowedstrijd – Milieu en Duurzaamheid in Eemnes

Burg de Man won vorig jaar de fotowedstrijd met zijn foto ‘Ik word tureluurs van de discussie bij welke gemeente ik hoor!’. Zijn foto verscheen op de cover van de gemeentegids 2019. Door mee te doen aan de fotowedstrijd kan ook uw foto op de cover belanden.

Het thema is deze keer: Milieu en Duurzaamheid. Milieu en Duurzaamheid is vrijwel overal zichtbaar. Denk hierbij aan afvalscheiding, zonnepanelen, waterverbruik, bestrijdingsmiddelen en luchtvervuiling.

Maak met uw fototoestel of telefoon uw beste foto met als thema Milieu en Duurzaamheid in Eemnes. Stuur deze uiterlijk vrijdag 2 augustus met fotobijschrift naar gemeentegids@eemnes.nl

U kunt verschillende prijzen winnen

De 3 winnende foto’s worden beloond met een plaats in de gemeentegids en een waardebon van € 75,- (1e plaats), € 50,- (2e plaats) en € 25,- (3e plaats). Bovendien komt de beste foto op de cover van de gemeentegids. Maar ook overige ingezonden foto’s kunnen een plekje in de gids krijgen!

Wijziging jury

Voorgaande jaren werden de foto’s beoordeeld door een jury vanuit de gemeente. Dit jaar doen wij het geheel anders! Niet de gemeente maar de inwoners zijn verantwoordelijk voor het aanstellen van de winnaars! Hoe eerder u uw foto naar ons opstuurt, hoe eerder wij hem op Facebook kunnen plaatsen. Dit vergroot de kans op het bemachtigen van de meeste likes! Nieuwsgierig naar hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan de wedstrijdvoorwaarden.