Fietstraining voor senioren 65+ uit Eemnes

Fietsen is leuk en gezond! Als oudere fietser bent u wel meer kwetsbaar in het verkeer. Met de fietstraining voor senioren 65+ uit Eemnes fietst u straks veilig. De fietstraining is gratis en vindt plaats op dinsdag 4 september 2018. Meld u voor 21 augustus aan, want vol is vol. Er is plek voor 35 deelnemers.

Wat leert u?

U leert wat u zelf kunt doen om nog lang en prettig op de fiets te zitten. Zo wordt uw verkeersinzicht getest en verbeterd en oefent u uw reactiesnelheid en evenwicht. Veilig fietsen op een e-bike komt aan bod. Een beweegdocente geeft u ‘fietsgymnastiek’. Enkele lastige verkeerssituaties in Eemnes worden verkend. En een fietsenmaker uit Eemnes controleert uw fiets gratis.

Programma

Vanaf 09.00 uur bent u welkom. Een lunch is inbegrepen. Het programma duurt tot 16.00 uur. Deelname is gratis!

Meld u nu aan!

Stuur voor 21 augustus een mail naar fietsschool@fietsersbond.nl o.v.v.: ‘aanmelden fietsinformatiedag Eemnes 4 september’. Vermeld uw naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. En of u met een gewone of e-bike fiets komt. Als deelnemer moet u een WA-verkering hebben. Deelname is op eigen risico. Vol is vol. Er is plek voor 35 deelnemers.

Fietstraining voor senioren