72 zonnepanelen op dak gemeentewerf

Niet iedereen heeft een geschikt dak voor zonnepanelen. De gemeente heeft daarom het dak van de gemeentewerf beschikbaar gesteld voor 72 zonnepanelen.

De opgewekte zonne-energie van deze 72 panelen stellen we beschikbaar aan inwoners die geen geschikt dak hebben en toch zonnepanelen willen gebruiken (zonder investering). Het is een project dat de gemeente samen de Energie Coöperatie Eemnes uitvoert.

Doe ook mee!

Door de inzet van zonnepanelen, wordt schone energie gebruikt. Daarmee draag je bij aan een reductie van CO2. Wil je meedoen, meld je dan voor 15 november 2019 aan via zonnedak@eemnesenergie.nl van de Energie Coöperatie Eemnes. Er kunnen in totaal 12 deelnemers worden ingeloot. Wees er dus snel bij!

Samenwerking Energie Coöperatie Eemnes

De Energie Coöperatie Eemnes werkt samen met de gemeente aan projecten om Eemnes in 2030 energieneutraal te krijgen. Daarmee dragen we bij aan een toekomstbestendige wereld. Eén van de projecten is het ter beschikking stellen van de 72 geplaatste zonnepanelen bij de gemeentewerf. De panelen worden geplaatst door Icarus Sun B.V. uit Laren. Zo stimuleren we ook de lokale economie en maken we de buurt een stuk groener.

Meer weten?

De energiecoöperatie ontzorgt inwoners bij de energietransitie en geeft besparingstips, maar ook advies over verduurzamingsmogelijkheden. De coöperatie helpt door duidelijkheid te geven over het isoleren van de woning, slimme inzet van bronnen voor de verwarming, warm water en meer. Voor vragen: info@eemnesenergie.nl

Zonnepanelen geplaatst op de gemeentewerf in Eemnes

Op de foto: P. van Drenth (voorzitter Energie Coöperatie Eemnes), wethouder Lankreijer en R. Roeffel (directeur van Icarus Sun B.V.)