Viering hoogste punt Huis van Eemnes

Het dak van het Huis van Eemnes zit er op! Dat was vrijdagmiddag 14 december 2018 reden voor een feestje, met extra aandacht voor de bouwers van deze nieuwe ontmoetingsplek.

Op de bouwlocatie aan de Noordersingel keek wethouder Sven Lankreijer verheugd naar boven, naar

“het dak van een huis wat met recht het Huis van Eemnes genoemd mag worden. Want onder dit dak komen straks vele mensen samen. Jong en oud, sportief en niet sportief, de student of scholier, de cultuurliefhebber, de ZZP’er, de Eemnesser met een afstand tot de arbeidsmarkt, de Eemnesser die op zoek is naar gezelschap of een goede dagbesteding: iedereen is hier welkom!”.

Er zit veel werk in het pand. Burgemeester Roland van Benthem sprak daarom zijn waardering uit naar de mannen van bouwbedrijf Vaessen BV:

“Meer dan 33.000 manuren gaan naar het bouwen van dit huis. En al dat werk wordt door jullie verzet en daarvoor bedanken wij jullie vandaag met een kleine attentie uit Eemnes”.

Vervolgens overhandigde de burgemeester een wikkelbrood aan een van de werknemers.

De feestelijke opening van het Huis van Eemnes staat gepland voor september 2019. Op de website huisvaneemnes.nl/bouw kunt u de voortgang van de bouw volgen.

burgemeester Roland van Benthem schut de hand met een medewerker van de bouw en wethouder Sven Lankreijer heeft 2 dozen met wikkelbrood vast
Op de foto van links naar rechts: medewerker van bouwbedrijf Vaessen BV, burgemeester Roland van Benthem, wethouder Sven Lankreijer

Wethouder Sven Lankreijer met vlag van bouwbedrijf Vaessen BV
Wethouder Sven Lankreijer en medewerker van bouwbedrijf Vaessen BV