Subsidie Politie Keurmerk Veilig Wonen

De gemeente zet zich in om de kans op woninginbraak te verkleinen. Daarom geeft de gemeente Eemnes aan haar inwoners een subsidie om het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) te behalen. U krijgt dan een financiële bijdrage voor het beveiligen van uw huis volgens het politiekeurmerk.

De gemeentelijke subsidie bedraagt 50% van de gemaakte kosten met een maximum van € 200,- per (koop)woning. Deze financiële bijdrage ontvangt u nadat u uw woning heeft aangepast op basis van de keuring.

Daarnaast financiert de gemeente de advieskosten voor in totaal 20 woningen indien u samenwerkt met de PKVW erkende bedrijven Lockwell Blaricum  en Come Home Huizen.  Dus wees er snel bij.

Benodigdheden om subsidie aan te vragen

• Een volledig ingevuld aanvraagformulier

• Een kopie van het certificaat ‘Beveiligde woning’ afgegeven door een erkend PKVW-bedrijf, zie hier

• Een kopie van de gemaakte kosten