Project Waaks

De gemeente en de politie werken nauw samen om de veiligheid in uw wijk te vergroten. Maar dat kunnen wij niet alleen. Via het pilot-project Waaks! doen wij daarom een beroep op hondenbezitters om ons actief te ondersteunen in de strijd tegen woning-inbraak, auto-inbraak en vernielingen.

Hondenbezitters actieve partners in opsporing

Als hondenbezitter bent u een belangrijke bron van informatie voor de politie. Wanneer u uw trouwe viervoeter uitlaat bent u vaak op straat in uw eigen buurt. Meestal loopt u uw vaste rondje en kent u uw wijk goed. Daarnaast bent u verspreid over de hele dag en avond in de wijk aanwezig. Het valt u dan ook snel op als er iets niet in de haak is.

Daarbij kunt u denken aan een onbekende in de tuin van uw buren, vreemde personen die aan auto’s rommelen of verdachte personen op straat. Juist in die gevallen willen wij u vragen direct 112 te bellen. De politie komt dan snel ter plaatse. Zo zorgen wij er samen voor dat criminelen betrapt worden voordat zij hun slag kunnen slaan in uw wijk!

Helpt u mee de veiligheid in uw wijk te vergroten?

U kunt zich aanmelden voor Waaks! via 14 035 of kcc@belcombinatie.nl. Graag ontvangen wij uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Uw gegevens worden alleen gebruikt om te inventariseren wie meedoen en om u periodiek verder te kunnen informeren over het project Waaks!