Grond kopen

Rust, ruimte, water en groen. Zuidpolder is bijzonder  aantrekkelijk om  te wonen. Met comfortabele en energiezuinige woningen in een dorpse en landelijke sfeer. Maar ook met ruimte en aandacht voor leven in de natuur.

Met het energielabel A+++ voor de woningen loopt Zuidpolder vooruit op de standaardeis voor nieuwbouwwoningen in Nederland. De woningen zijn goed geïsoleerd, op de zon georiënteerd en vaak standaard voorzien van zonnepanelen. Een intelligent ventilatiesysteem zorgt voor een prettig binnenklimaat en voorkomt onnodig verlies van warmte. Op straat krijgen de klassieke lantaarnpalen moderne led-verlichting. Bovendien is het elektrisch netwerk in Zuidpolder voorbereid op laadpalen voor elektrische auto’s.

Maar duurzaam wonen is meer dan energie besparen. Een gescheiden waterafvoer zorgt voor een natuurlijke afvloeiing van regenwater in sloten en bodem. Het (hard)hout voor de beschoeiingen en bruggen voldoet aan de eisen van duurzaam geproduceerd hout. En het gebruik van gebakken metselstenen, keramische dakpannen en mooie detaillering geeft de woningen een hoogwaardige uitstraling. Zo blijft de wijk ook op lange termijn aantrekkelijk om te wonen.

Kijk op www.zuidpoldereemnes.nl voor meer informatie over beschikbare woningen en kavels.