Gemeentegids

De gemeentegids Eemnes 2017 geeft een goed beeld van wat Eemnes allemaal te bieden heeft en staat vol praktische informatie. In de gemeentegids is dit keer geen afvalkalender opgenomen. Deze is op een later moment huis-aan-huis verspreid.

De Gemeentegids App

Uw gemeentegids is ook als gratis App in de App/GooglePlay Store te vinden. Onder de naam Gemeentegids App zijn 1,9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, met bijbehorende informatie, altijd en overal te raadplegen. Ook kunnen de gevonden gegevens worden doorgestuurd naar een e-mailadres, naar Social Media (Twitter, Facebook enz.) of onder Favorieten opgeslagen worden om ze de volgende keer nóg sneller te vinden.

Digitale gemeentegids SmartMap

Akse Media levert tevens een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke digitale gemeentegids, de SmartMap. Ook kunt u de gemeentegids in verschillende alternatieve leesvormen bestellen, zoals in grootletterboek, als Daisy-cd rom en zelfs in braille. U bestelt deze eenvoudig via www.eemnes.smartmap.nl/toegankelijk of bel naar Akse Media, telefoonnummer: 0223 - 66 88 77.

Voor zowel de gedrukte als de digitale gemeentegids geldt dat ze tot stand gekomen zijn dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wij willen hiervoor onze hartelijke dank uitspreken.

Wijzigingen

Wijzigingen voor de gemeentegids kunt u rechtstreeks doorgeven aan de uitgever Akse Media, via het e-mailadres (onder vermelding van gemeentegids Eemnes), telefoonnummer 0223 - 67 30 10, de bon achterin de gemeentegids of via de digitale gemeentegids