Wie krijgt de Eemnesser Koeien Trofee 2017?

Ieder jaar wordt de Eemnesser Koeien Trofee uitgereikt aan personen of teams die zich vrijwillig hebben ingezet voor de samenleving. Maar ook sporters en sportteams die in het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd, maken kans op de prijs.

Met deze trofee krijgen zij waardering voor hun inzet en prestatie. Volwassenen ontvangen de Eemnesser Koeien Trofee. Het zogenoemde Eemnesser Koetje gaat naar jongeren tot en met 18 jaar.

Wilt u iemand voordragen?

Weet u iemand die het verdient om in de schijnwerpers te staan voor zijn of haar bijdrage? Stuur dan vóór 2 september 2017 een duidelijke motivatie onder vermelding van ‘Kandidaatstelling Koeientrofee’ naar bestuurssecretariaat@eemnes.nl of per brief naar: Gemeente Eemnes, t.a.v. Bestuurssecretariaat, postbus 71, 3755 ZH Eemnes. U kunt ook het aanmeldformulier gebruiken.

Alle voorgedragen personen en teams worden tijdens de Vrijwilligersavond op 29 september 2017 in het zonnetje gezet door het gemeentebestuur en het Comité Eemnesser Koeien Trofee.

Meer informatie

Kijk voor meer achtergrondinformatie op de officiele website Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Bart Nouwens, voorzitter van het Comité Eemnesser Koeien Trofee, via anneke.bart@live.nl