Iktoon 2017 van start, met BEL Art expositie

In de hele maand juni kan iedere amateurkunstenaar tonen wat hij of zij in huis heeft. Op meer dan 1000 locaties in meer dan 200 gemeenten is kunst in al haar vormen te zien. Ook in Eemnes, bij de BEL Art expositie.

De BEL Art Kunstcommissie riep amateurkunstenaars uit Blaricum, Eemnes en Laren op om te exposeren. 13 kunstenaars meldden zich aan. Van 1 t/m 27 juni 2017 zijn hun schilderijen en beelden in het BEL-kantoor aan de Zuidersingel 5 in Eemnes te bewonderen. De jongste deelnemer is de 7-jarige Fien Kwist. Toen zij bij een schilderles de opdracht kreeg om perspectief te laten zien, dacht zij aan schilderijen van haar oma, kunstschilder Sylvia Kwist. Deze schilderijen hangen naast elkaar in het BEL-kantoor.

Meer informatie

U kunt de tentoonstelling bekijken tijdens de openingstijden van het BEL-kantoor: van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. De gegevens van de deelnemende kunstenaars vindt u op de tafel bij de expositie.

Wilt u meer weten van iktoon? Kijkt u dan op www.iktoon.nl

Fien Quint in het zonnetje gezet door voorzitter BEL Art Kunstcommissie Reggie van Berkel Uit serie 10 Eemnesser dorpsgezichten - geschilderd door Ank van der Veer
Foto's: Gerbe van der Woude
Links: Fien Kwist in het zonnetje gezet door Reggie van Berkel, voorzitter BEL Art Kunstcommissie
Rechts: 'Steengoed', met daarop Reggie van Berkel. Uit de serie 10 Eemnesser dorpsgezichten van Ank van der Veer.