Fotowedstrijd - Maakt u het mooiste kiekje in Eemnes?

In december van dit jaar verschijnt de nieuwe gemeentegids, uitgegeven door Akse Media. En omdat de gemeente Eemnes deze gids niet alleen vóór u, maar ook mét u wil maken, vindt er een fotowedstrijd plaats.

De gemeente is op zoek naar foto’s die al het leuke, gezellige en mooie van Eemnes laten zien. Bijvoorbeeld van een goed bezochte markt op De Minnehof of van kinderen die samen op straat spelen. Wat dacht u van grutto’s en kieviten die in de polder op zoek zijn naar een lekker maal of van de authentieke straatbeelden van Eemnes? U mag het zelf bedenken.

De drie winnende foto’s worden beloond met een plaats in de gemeentegids en een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats). De beste foto komt bovendien op de voorpagina van de gemeentegids. Ook overige ingezonden foto’s kunnen een plekje in de gemeentegids krijgen.

Waar moeten de foto’s aan voldoen?

Houd rekening met de onderstaande criteria om mee te doen. Een volledig overzicht met voorwaarden bekijkt u hier.

  • Alleen inwoners van de gemeente Eemnes kunnen deelnemen.
  • Per persoon mogen maximaal twee foto’s worden ingediend.
  • De foto’s zijn in Eemnes gemaakt en bevatten een fotobijschrift.
  • De foto’s worden digitaal aangeleverd, in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 MB.
  • Bij het fotograferen van personen vraagt de maker om toestemming voor publicatie.
  • Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft de maker toestemming aan de gemeente Eemnes om de foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Zoals voor de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, het burgerjaarverslag, et cetera.
  • Medewerkers van de BEL Combinatie en professionele fotografen zijn uitgesloten van deelname.

De jury bestaat uit wethouder Niels Rood, twee communicatiemedewerkers en een amateurfotograaf van de BEL Combinatie.

Uw foto’s inzenden

U kunt uw foto(’s) tot en met vrijdag 28 juli 2017 sturen naar gemeentegids@eemnes.nl, t.a.v. Mirella Velzen, onder vermelding van uw naam en adresgegevens. Vermeld ook een fotobijschrift.

Bekendmaking van de winnende foto’s

Half augustus 2017 maakt de gemeente de winnende foto’s bekend. De winnaars krijgen hiervan bericht. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Mirella Velzen: communicatie@belcombinatie.nl of tel. 14 035.

Wilt u zeker zijn van een plekje voor uw foto in de gemeentegids? Pak dan uw camera en maak een winnend shot!