Eemnesser Koeien Trofee voor Betsy Seure, Wil en Piet van de Kuinder en team Eem ‘78

Betsy Seure, Wil en Piet van de Kuinder en het team van onder de 18 van Eem ’78 werden tijdens de Sport- en Vrijwilligersavond op 29 september 2017 geëerd met de Eemnesser Koeien Trofee.

Deze prijs is een blijk van waardering voor hun maatschappelijke prestaties of hun sportieve verdiensten in het afgelopen jaar.

Kalfje

Er zijn dit jaar 13 groepen en individuen voor de vrijwilligersprijs voorgedragen door Eemnesser inwoners, verenigingen en stichtingen. Zij kregen allemaal een oorkonde met kalfje uit handen van burgemeester Roland van Benthem. In de categorie ‘Individuen’ waren dit: Marijcke Beel, Kitty Harrison-Hilhorst, Christien Wiggerts, Myrte Klomp, Coby Koster, Ellen Scholten, Betsy Seure, Marko Havinga, Albert Overeem en Gerard Roodhart. In de categorie ‘Groepen’: Wil en Piet van de Kuinder en Bregitta en Huub de Jong, en bij de jeugd team Eem ‘78 van onder de 18 jaar.

Eemnesser Koe

Na de pauze werden de Eemnesser Koeien uitgereikt. Bij de ‘Individuen’ ging de keuze tussen Betsy Seure, Ellen Scholten en Coby Koster. Uiteindelijk won Betsy Seure de Eemnesser Koe en kregen Coby Koster en Ellen Scholten de zogenaamde Kunstkoe. Bij de groepen ging de Eemnesser Koeientrofee naar Wil en Piet van de Kuinder en de Kunstkoe naar Bregitta en Huub de Jong. Het team van onder de 18 van Eem ’78 won het Eemnesser Koetje.

Tijdens de Sport- en Vrijwilligersavond gaven Vivienne Erftemeijer en Susanne Hagen, de winnaars van E-factor 2017, een dansoptreden en waren de stemmen van popkoor Dijksound te horen.

Voordragen voor 2018

Eind september 2018 is er weer een Sport- en Vrijwilligersavond. U kunt nu al individuen en teams voor de Eemnesser Koeien Trofee voordragen. Dit kan via www.eemnesserkoeientrofee.nl/aanmeldingsformulier

winnaars Eemnesser Koeien Trofee
Eerste rij van links naar rechts: Wil en Piet van de Kuinder, Betsy Seure, Coby Koster en Ellen Scholten
Tweede rij van links naar rechts: leden Eem ‘78 onder de 18 en Bregitta en Huub de Jong