Burgemeester Van Benthem opent markant pand Advisie

Burgemeester Roland van Benthem opende donderdag 11 mei 2017 het nieuwe kantoorpand van Advisie aan de Eikenlaan 12A in Eemnes.

Advisie, die software-oplossingen aan bedrijven levert en implementeert, was 35 jaar lang in Soest gevestigd. Eind maart verhuisde het hoofdkantoor naar de Eikenlaan in Eemnes. Vanwege de locatie: het ligt mooi centraal in het land en vanaf de A1 heb je er mooi zicht op. En omdat het een erg markant pand is, dat goed past bij de groeiambities van Advisie.

Donderdag opende burgemeester Van Benthem het pand officieel door het ontkurken van een fles champagne. En hij heette het bedrijf van harte welkom: ‘U bent terechtgekomen in een stad die tegelijk een dorp is. Met monumenten en nieuwbouw. Die groen, duurzaam en ondernemend is. Net als Advisie ontwikkelt Eemnes zich door. Wat Eemnes betreft, past de komst van nieuwe bedrijven daar dus heel goed bij! En daarom zijn we blij met jullie komst. Ik stel voor om te proosten op dit nieuwe kantoor, dat in zekere zin ook een nieuw begin is. Heel veel voorspoed en succes gewenst – en gefeliciteerd met deze nieuwe plek!’

Onder het genot van een borrel was iedereen nog in de gelegenheid om het pand te bekijken.

Burgemeester Roland van Benthem spreekt

buitenkant van het pand van Advisie